De tent die als buitenauditorium dienst doet op het binnenplein van het stadhuis in Izegem.
Volledig scherm
De tent die als buitenauditorium dienst doet op het binnenplein van het stadhuis in Izegem. © vdi

Kunstacademie krijgt buitenauditorium in tent op binnenplein stadhuis

IzegemNog tot juni zullen er repetities en toonmomenten van kunstacademie Art’Iz op het binnenplein van het stadhuis plaatsvinden. Daar is voor de gelegenheid een tent opgetrokken die als buitenauditorium dienst doet.

 1. Kloenstappers organiseren Pompoentjeswandeltocht
  Rumbeke

  Kloenstap­pers organise­ren Pompoent­jes­wan­del­tocht

  Wandelclub De Kloenstappers organiseren op zondag 9 oktober samen met Wandelsport Vlaanderen de tweede editie van hun nationale Pompoentjeswandeltocht. De opbrengst gaat naar vzw Kloen die zich inzet voor de glimlach op het gezicht van het zieke kind. Tussen 7 en 15 uur kan je starten voor een tocht van 6, 12, 18 of 24 kilometer. Dit bij Triporteur BOMBrewery langs de Armoedestraat in Rumbeke. Deelnemen kost 1,50 euro voor leden en 3 euro voor niet-leden.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.