Ennio Vandevoorde, Bart Buyse, Larisa Buyse en Sofie Desmet in de eerste vestiging van IzyCoffee.
Volledig scherm
Ennio Vandevoorde, Bart Buyse, Larisa Buyse en Sofie Desmet in de eerste vestiging van IzyCoffee. © Couvreur

Koffieketen IzyCoffee zoekt via ‘crowdlending’ investeerders voor nieuwe vestigingen: “Droom om tegen 2025 in 70 Belgische steden actief te zijn”

Koffieketen IzyCoffee wil uitbreiden en zoekt naar fondsen via het crowdlendingplatform WinWinner. Doel is om naast vestigingen in Izegem en Tielt op termijn ook aanwezig te zijn in Torhout en enkele andere steden.

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven