De kinderen van het tweede leerjaar van de OLV-school uit Ingelmunster mochten een halve hectare boompjes aanplanten op het Rhodesgoed in Kachtem.
Volledig scherm
De kinderen van het tweede leerjaar van de OLV-school uit Ingelmunster mochten een halve hectare boompjes aanplanten op het Rhodesgoed in Kachtem. © VDI

Kinderen OLV-school winnen wedstrijd en mogen boompjes planten in het Rhodesgoed

Kachtem / IngelmunsterDe kinderen van het tweede leerjaar van de OLV-school uit Ingelmunster mochten maandagvoormiddag boompjes planten in natuurdomein Rhodesgoed in Kachtem. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Drie Belgen gewond in Slovenië bij ongeval met luchtballon van West-Vlaams bedrijf: “Geert (55) heeft nochtans veel ervaring”
  PREMIUM
  Rollegem-Kapelle

  Drie Belgen gewond in Slovenië bij ongeval met luchtbal­lon van West-Vlaams bedrijf: “Geert (55) heeft nochtans veel ervaring”

  Vier inzittenden van een luchtballon, onder wie drie Belgen, zijn zaterdag gewond geraakt bij een ongeval nabij Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Een van hen is de ervaren luchtballonvaarder Geert Lips (55). “Hoe het precies kon gebeuren, is ook voor ons nog erg onduidelijk”, zegt Arne Lips, zoon van Geert en zaakvoerder van het West-Vlaams bedrijf Ballonteams Lips.