Karel vertrekt voor zijn looptochten vaak aan kasteel Blauwhuis in Izegem. Van links naar rechts zien we Bart (vader van Emil Claeys), Olivier Verfaillie (goede vriend van Sander), Karel zelf, Simon Kesteloot (KSA Izegem) en Hendrik (broer van Karel)
Volledig scherm
PREMIUM
Karel vertrekt voor zijn looptochten vaak aan kasteel Blauwhuis in Izegem. Van links naar rechts zien we Bart (vader van Emil Claeys), Olivier Verfaillie (goede vriend van Sander), Karel zelf, Simon Kesteloot (KSA Izegem) en Hendrik (broer van Karel) © Maxime Petit

Karel (24) loopt in februari 406 kilometer als eerbetoon aan overleden zus Suzanne en vrienden Emil en Sander: “Drie bijzondere mensen herdenken die me nauw aan het hart lagen”

Izegem / Sint-Eloois-WinkelKarel Van Eeckhout gaat een sportieve uitdaging van jewelste aan. De jongeman wil in februari élke dag lopen en de afstand gestaag opbouwen tot hij op het eind van de maand maar liefst 406 kilometer op de teller heeft staan. Dat doet hij als eerbetoon aan zijn aan leukemie overleden zus Suzanne, maar ook voor twee goede vrienden van wie hij vorig jaar afscheid moest nemen. Op bepaalde dagen kan je mee lopen om herinneringen aan hen op te halen. De actie is ook aan het goede doel gekoppeld.

 1. 
Bier met tabasco? Moet kunnen, vindt brouwer Jef (41): “Nieuwe brouwsels vernoemd naar vier ruiters van de Apocalyps”
  PREMIUM

  Bier met tabasco? Moet kunnen, vindt brouwer Jef (41): “Nieuwe brouwsels vernoemd naar vier ruiters van de Apocalyps”

  Wat hebben bier en tabasco met elkaar te maken? Vraag dat maar aan Jef Pirens (41), die al eens graag met een unieke combinatie op de proppen komt. De creatieveling liet zijn nieuwste brouwsel rijpen in vier vaten waar telkens iets anders in gezeten heeft. Het resultaat zijn vier bieren met een Bijbelse naam, want ze zijn vernoemd naar de ruiters van de Apocalyps. Welke andere opmerkelijke combinaties hij nog probeert ontdek je hieronder.
  Izegem
 2. Eline en Zara bouwen bel-etage uit jaren ’60 om tot warm familienest: “Werken zijn zowel online als op tv te volgen”
  PREMIUM

  Eline en Zara bouwen bel-etage uit jaren ’60 om tot warm familie­nest: “Werken zijn zowel online als op tv te volgen”

  Liefst 1,2 miljoen interieurfanaten volgden vorig jaar de verbouwingswerken aan het eerste Sundae Huis in Roeselare. Daarbij vormde Eline Rousseau een Art Deco-woning om tot een gezellige gezinswoning. Deze keer gaat Eline een pand in Kortrijk renoveren. “Samen met onze partners toveren we een bel-etage om tot een moderne woning met een vleugje sixties”, zegt Eline, die hier haar plannen uit de doeken doet.
  Roeselare