Een Berlijnse bol? Dat ging er wel in bij de vrijwilligers.
Volledig scherm
Een Berlijnse bol? Dat ging er wel in bij de vrijwilligers. © Maxime Petit

Jongeren van Izegem Tribes trakteren vrijwilligers vaccinatiecentrum op Berlijnse bollen

IzegemDe Youth Academy van American footballploeg Izegem Tribes heeft zich woensdag van zijn mooiste kant getoond. Enkele afgevaardigden kwamen Berlijnse bollen uitdelen aan de vrijwilligers die in vaccinatiecentrum ISO aan de slag zijn.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Autokeuring zonder afspraak zorgt voor ellenlange file in Roeselare: “Maar wel mijn oude schoolkameraad voor het eerst in decennia teruggezien”
  Roeselare

  Autokeu­ring zonder afspraak zorgt voor ellenlange file in Roeselare: “Maar wel mijn oude schoolkame­raad voor het eerst in decennia terugge­zien”

  Het is de eerste dag sinds de coronacrisis dat je je auto opnieuw kan laten keuren zonder afspraak. Dat leidt tot een ware stormloop op het keuringsstation in de Roeselaarse deelgemeente Beveren waar de auto’s staan aan te schuiven tot op de Rijksweg. Politiezone RIHO roept op om niet naar het keuringsstation af te zakken.