Jeugdhuis De Tunne zet alvast zijn terras klaar voor de heropening van de horeca nu zaterdag.
Volledig scherm
Jeugdhuis De Tunne zet alvast zijn terras klaar voor de heropening van de horeca nu zaterdag. © vdi

Jeugdhuis De Tunne palmt terras van voormalig café L’ Abattoir in

IzegemNa de zware brand in jeugdhuis De Tunne is er weer licht aan het eind van de tunnel voor Izegemse jongeren. Zij kunnen vanaf zaterdag terecht op het terras van voormalig café L’Abattoir.

 1. Projectleider krijgt werkstraf voor treinongeval waarbij Arne (23) het leven liet: “Ik maakte een zware inschattingsfout”
  PREMIUM
  Oostende/Roeselare/Melle

  Projectlei­der krijgt werkstraf voor treinonge­val waarbij Arne (23) het leven liet: “Ik maakte een zware inschat­tings­fout”

  Een projectleider die Roeselarenaar Arne Willaert (23) opleidde bij werken aan het station van Oostende, heeft 120 uren werkstraf gekregen voor een dodelijk arbeidsongeval waarbij z'n pupil het leven liet. K.M. (58) uit Melle sprak zelf van een zware inschattingsfout. “Ons leven ziet er sinds het ongeval helemaal anders uit: één met kerkhofbezoeken en verschrikkelijke nachtmerries”, vertelden Arnes ouders op het proces.
 2. Ketnetband en sportminister Weyts huldigen sportiefste klas van Vlaanderen in De Talententuin
  Lendelede

  Ketnetband en sportminis­ter Weyts huldigen sportief­ste klas van Vlaanderen in De Talenten­tuin

  De leerlingen van 4A uit Prizma Basisschool De Talententuin mogen zich voortaan de sportiefste klas van Vlaanderen noemen. Een eretitel die ze verdienden door een reeks sportieve en creatieve uitdagingen tot een goed einde te brengen. Ze haalden het van liefst 1.476 scholen. Als beloning kwam de Ketnetband optreden in de tuin van de school en mochten alle leerlingen van de ‘Gouden Klas’ ’s middags frietjes smullen.