Jef Pirens van d'Oude Maalderij lanceert een nieuw bierproject.
Volledig scherm
PREMIUM
Jef Pirens van d'Oude Maalderij lanceert een nieuw bierproject. © Maxime Petit

Jef strikte grote namen als Het Anker en Boon om bier mee te brouwen: “Samen onze rijke Belgische biercultuur promoten”

EmelgemJef Pirens van brouwerij d’Oude Maalderij is er in geslaagd enkele grote spelers uit de bierwereld samen te laten werken voor zijn nieuwste project ‘Brewmance: Mash of the Classics’. Brouwerijen als Boon, Het Anker en Het Nest ontwikkelden met hem een uniek recept en komen bij hem ook dat bier brouwen. “Ons doel? Klassiekers op artisanale wijze benaderen om daarmee de gemiddelde bierliefhebber te verwennen”

  1. KOERS huldigt Yvonne Reynders, pionier van het vrouwenwielrennen, met muurschildering: “Welkom thuis, in de stad der wereldkampioenen”
    Roeselare

    KOERS huldigt Yvonne Reynders, pionier van het vrouwen­wiel­ren­nen, met muurschil­de­ring: “Welkom thuis, in de stad der wereldkam­pi­oe­nen”

    Wielericoon Yvonne Reynders (85) werd dinsdag wel heel letterlijk in de verf gezet door KOERS, het Roeselaarse museum van de wielersport. De zevenvoudige wereldkampioene werd er geëerd met een muurschilderij in de museumtuin. “Dit zal ik nooit vergeten. Op termijn komen al mijn medailles en dergelijke naar KOERS”, reageert Yvonne die in Schaarbeek werd geboren maar in Zoersel woont.