Imane Khoudairi uit Izegem is kandidate Miss België 2021.
Volledig scherm
Imane Khoudairi uit Izegem is kandidate Miss België 2021. © Maxime Petit

Izegemse Imane (18) strijdt voor kroontje van Miss België: “Ik wil meisjes inspireren om dromen te volgen”

IzegemDe 18-jarige Imane Khoudairi doet dit voorjaar een gooi naar het kroontje en de titel van Miss België. De Izegemse studente met Marokkaanse roots gaat dankzij een Crown Card naar de finale van de missverkiezing en hoopt met haar deelname vooral andere meisjes te inspireren om hun dromen na te jagen.

 1. Straks Bon’Ap op hoek Molenstraat en Westlaan?
  Roeselare

  Straks Bon’Ap op hoek Molen­straat en Westlaan?

  Er zijn plannen voor een nieuwe Bon’Ap-maaltijdwinkel op de hoek van de Westlaan en de Molenstraat. Dat blijkt uit een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend bij de stad. Er is sprake van een rolstoeltoegankelijke nieuwbouw met overdekt terras, de aanleg van 22 parkeerplaatsen voor personeel en klanten, een fietsenstalling voor 16 fietsen en een eigen hoogspanningscabine. Rond de nieuwbouw wordt groenaanleg voorzien. Momenteel loopt het openbaar onderzoek betreffende deze vergunningsaanvraag. Het dossier is na afspraak in te kijken op het stadhuis bij het loket van de dienst Omgevingsvergunningen. Bezwaren kunnen tot en met 26 maart ingediend worden. Uiterlijk tegen 6 juni moet het stadsbestuur een beslissing nemen over het al dan niet verlenen van de vergunning.
 2. 2,5 maanden verkeershinder op E403 voor herstel snelwegbruggen
  Ardooie/Lichtervelde

  2,5 maanden verkeers­hin­der op E403 voor herstel snelweg­brug­gen

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant in 2021 werken op 38 locaties. Zes snelwegwerven situeren zich in West-Vlaanderen en één hiervan in de Mandelstreek. Op de E403 tussen Ardooie en Lichtervelde zullen de snelwegbruggen gerenoveerd worden, wat voor de nodige verkeershinder zal zorgen. De eerste fase van de werken wordt uitgevoerd in mei. Dan zal er gewerkt worden op de E403 richting Kortrijk. Het verkeer richting Kortrijk zal over één versmalde rijstrook moeten met doorsteek door de middenberm. Richting Brugge zullen twee versmalde rijstroken beschikbaar zijn. Vanaf juni tot half juli wordt er gewerkt op de snelweg richting Brugge. Tijdens die periode zal het verkeer richting Brugge geconfronteerd worden met één versmalde rijstrook met doorsteek door de middenberm. Wie richting Kortrijk moet, zal twee versmalde rijstroken kunnen gebruiken.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"