Een promofoto voor WinterWonderDans van de Izegemse Dansacademie
Volledig scherm
Een promofoto voor WinterWonderDans van de Izegemse Dansacademie © Izegemse Dansacademie

Izegemse Danscademie brengt na drie jaar nog eens WinterWonderDans

IzegemHet kon de voorbije twee jaar niet door de gekende coronamaatregelen, maar op zondag 28 november mag de Izegemse Dansacademie dan toch nog eens een nieuwe editie van zijn WinterWonderDans brengen.

 1. Buren zetten tuinen open voor aperitiefmoment met bewoners WZC De Zilverberg: “Doet enorm veel deugd om eens buiten de muren van het rusthuis te komen”
  PREMIUM

  Buren zetten tuinen open voor aperitief­mo­ment met bewoners WZC De Zilverberg: “Doet enorm veel deugd om eens buiten de muren van het rusthuis te komen”

  Onder de noemer “Zet joe bie – thuis in de wijk” gaan de bewoners van De Zilverberg tijdens de zomermaanden een drietal keer op bezoek in de tuin van omwonenden van het Rumbeekse woonzorgcentrum. Ze genieten er samen van een aperitiefje en een hapje of een kopje koffie en een gebakje. Dertig buren engageren zich voor het project. “Wij stellen onze tuin open uit dankbaarheid voor de goeie zorgen die mijn ouders in De Zilverberg kregen”, aldus Julien Bonaventure die dinsdag gastheer was van zo’n aperitiefmoment waar ook wij even mochten aanschuiven voor een frisse sangria.
  Rumbeke
 2. Ex-lid motorbende halfdood geslagen en bewerkt met bunsenbrander, maar iedereen houdt lippen op elkaar: “Liep hij met hoofd tegen deur misschien?”
  PREMIUM

  Ex-lid motorbende halfdood geslagen en bewerkt met bunsenbran­der, maar iedereen houdt lippen op elkaar: “Liep hij met hoofd tegen deur misschien?”

  Hoe een 52-jarige Bruggeling precies werd afgeranseld in het clublokaal van No Surrender MC in Zwevezele, zal wellicht nooit volledig duidelijk worden. Volgens het parket werden bij de bestraffing van het ex-lid een bunsenbrander, zout en hamer ingezet, maar tijdens de pleidooien maandag minimaliseerde iedereen zijn aandeel. Zelfs voormalig ‘president’ Angelo T. (47) uit Ardooie. “Men was hem liever kwijt dan rijk, omdat hij te soft was.”
  Roeselare, Ardooie