De brandweer van Izegem in actie. Zaterdag leer je er alles over tijdens een veiligheidsdag in de bib.
Volledig scherm
De brandweer van Izegem in actie. Zaterdag leer je er alles over tijdens een veiligheidsdag in de bib. © LSI

Izegemse bibliotheek organiseert veiligheidsdag

IzegemDe Izegemse bibliotheek organiseert op zaterdag 1 oktober een veiligheidsdag. In samenwerking met de politiezone RIHO, brandweerzone Midwest, Child Focus, het Rode Kruis en de dienst Verkeersveiligheid West-Vlaanderen worden de bezoekers ondergedompeld in heel wat veiligheidsthema’s.

  1. Dovy Natourcriterium verhuist in 2024 wellicht naar Polenplein: “Maar eerst willen we volgend jaar de gele trui en wereldkampioen Evenepoel aan de start”
    PREMIUM
    Roeselare

    Dovy Natourcri­te­ri­um verhuist in 2024 wellicht naar Polenplein: “Maar eerst willen we volgend jaar de gele trui en wereldkam­pi­oen Evenepoel aan de start”

    Op 25 juli 2023 tekent vzw Roeselare Koerst voor de organisatie van het Dovy Natourcriterium in Roeselare. 13 is volgens velen een ongelukgetal, maar de vzw is vastberaden om ook van de dertiende editie een knaller van formaat te maken. Epicentrum van het gebeuren wordt voor een allerlaatste keer de Moermanparking, terwijl het criterium voor het eerst voorafgegaan zal worden door een vedettenkoers. Bovendien wil Roeselare Koerst absoluut de gele trui en wereldkampioen Remco Evenepoel aan de start.