De schade na de zware aardbeving in Haïti.
Volledig scherm
De schade na de zware aardbeving in Haïti. © Twitter

Izegem schenkt Haïti na aardbeving financiële hulp

IzegemOp advies van de Noord-Zuidraad geeft het stadsbestuur van Izegem 2.000 euro noodhulp aan een project in Haïti. 

 1. Club Roeselare laat jeugd kennismaken met voetbal

  Club Roeselare laat jeugd kennisma­ken met voetbal

  Club Roeselare organiseert op woensdag 3 mei hun initiatiedag voor toekomstige voetballertjes. Die kennismaking vindt plaats van 17.30 tot 19 uur in het Rodenbachstadion.Iedere ingeschrevene tussen 4 en 12 jaar krijgt er een deskundige training van Club’s jeugdtrainers zodat ze echt kunnen proeven van en hun eerste stapjes kunnen zetten in in het voetbalwereldje. De ouders krijgen gelijktijdig de nodige uitleg over de werking. Interesse? Inschrijven kan via sg.clubroeselare@gmail.com of jeugd@clubroeselare.be.
  Roeselare
 2. Beveren krijgt tegen zomer 2024 gloednieuw wijkhuis: zaal voor 200 personen, leskeuken en drie overdekte buitenruimtes
  PREMIUM

  Beveren krijgt tegen zomer 2024 gloednieuw wijkhuis: zaal voor 200 personen, leskeuken en drie overdekte buitenruim­tes

  Tegen het zomerverlof van 2024 krijgt Beveren een spiksplinternieuw wijkhuis. Dat wordt gerealiseerd aan de Izegemseaardeweg, waar de huidige polyvalente zaal nog voor de zomer wordt gesloopt. De investering voor de nieuwbouw wordt geraamd op 2.471.000 euro. Maar wat mag de Bevernaar van het nieuwe wijkhuis verwachten? “Het moet een nieuw huis worden voor alle Bevernaars”, zegt Iza Wittevrongel, stafmedewerker van de stad. Wij konden de plannen inkijken.
  Roeselare