Zaal ISO.
Volledig scherm
Zaal ISO. © Maxime Petit

Izegem mikt op nieuwe multifunctionele evenementenhal voor 1.500 mensen: “Van eetfestijn tot metaloptreden”

IzegemOp de plaats waar nu zaal ISO ligt, komt in de toekomst een nieuwe evenementenhal. Het Izegemse stadsbestuur trekt hiervoor 2,45 miljoen euro uit. De stad selecteerde drie bouwteams uit vijf kandidaturen. “De bouwteams moeten nu een ontwerp maken, waaruit we één dossier zullen kiezen. We hopen eind dit jaar te starten met de afbraak van zaal ISO en in 2022 met de bouw van de evenementenhal”, vertelt schepen Lisbet Bogaert (N-VA).

 1. Vier maanden cel en boete voor koppel voor krabben, stampen en bijten naar agenten in Izegem: “Laat u niet doen, zoetje!”
  Izegem/Ingelmunster

  Vier maanden cel en boete voor koppel voor krabben, stampen en bijten naar agenten in Izegem: “Laat u niet doen, zoetje!”

  Een koppel uit Ingelmunster is woensdag door de rechter in Kortrijk veroordeeld tot een celstraf van 4 maanden en een boete van 800 euro. Ze lokten bij een controle op de Markt in Izegem een regelrechte vechtpartij met de agenten uit. “Laat u niet doen, zoetje, ik zal dat ook niet doen”, moedigde de vrouw haar partner tijdens de schermutseling aan.
 1. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan

 2. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft