Ludwig en Ily in hun shop Ayumu World, waar heel wat handgemaakte spulletjes uit de hele wereld te koop zijn.
Volledig scherm
Ludwig en Ily in hun shop Ayumu World, waar heel wat handgemaakte spulletjes uit de hele wereld te koop zijn. © VDsI

Ily verkoopt met Ayumu World internationale decoratiespulletjes: “Werk op cruiseschip door corona tijdelijk niet mogelijk”

IzegemIly Seys (23) zou in normale tijden als receptioniste op een cruiseschip de wereld aan het rondvaren zijn, maar door de coronacrisis zit ze al sinds april terug thuis. Haar ervaring als globetrotter gebruikt ze nu in Ayumu World, een webshop en winkel waarmee ze handgemaakte (decoratie)spullen van over de hele wereld verkoopt.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Zeven studenten aan Vives verdelen een ‘Farm To Table’-box, “om de korte keten te promoten en de hoevewinkels te steunen”
  Roeselare/Ledegem

  Zeven studenten aan Vives verdelen een ‘Farm To Ta­ble’-box, “om de korte keten te promoten en de hoevewin­kels te steu­nen”

  Zeven laatstejaarsstudenten agro- en biotechnologie aan de hogeschool Vives Roeselare ontwikkelden een ‘Farm To Table’-box met keuze uit groenten, fruit, zuivel en vlees. Daarmee brengen ze lokale producten van verschillende hoevewinkels samen in een box. Alle producten worden verzameld bij het Wit-Blauw Vleesbedrijf in de Rollegemstraat in Ledegem. Afhalen kan de komende weken op zaterdag.
 3. Nog geen duidelijkheid over herstart competitie: West-Vlaanderen wacht op Voetbal Vlaanderen, eerste nationale mikt op weekend van 16 januari
  VOETBAL

  Nog geen duidelijk­heid over herstart competitie: West-Vlaanderen wacht op Voetbal Vlaanderen, eerste nationale mikt op weekend van 16 januari

  Er kan nog altijd geen klare wijn geschonken worden over een datum tot heropstart van de voetbalcompetitie in de amateur en provinciale reeksen. Na het Overlegcomité van vorige vrijdag is het wel duidelijk dat een hervatting in januari zeker niet haalbaar meer zal zijn. De geruchtenmolen is intussen flink aan het draaien, waarbij zelfs gewag gemaakt wordt van een annulering van de huidige competitie.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance