De brandweer snelde ter plaatse.
Volledig scherm
De brandweer snelde ter plaatse. © LSI

Hitte zorgt voor ammoniaklek aan tankwagen langs N36

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Opleidingen volwassenenonderwijs volg je voortaan vanuit je zetel en wanneer je wil: “Zoals Trivago, maar dan voor opleidingen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Opleidin­gen volwasse­nen­on­der­wijs volg je voortaan vanuit je zetel en wanneer je wil: “Zoals Trivago, maar dan voor opleidin­gen”

  CVO CREO is een van de zeven Vlaamse vrije centra voor volwassenenonderwijs die zich engageren voor LEAH, wat staat voor learning at home. Daarbij bieden ze hun opleidingen vrij van tijd en ruimte aan. Zo kunnen cursisten opleidingen volgen waar en wanneer ze willen. “We zullen hiermee ongetwijfeld een nieuw publiek bereiken”, meent directeur Karel Moestermans van CVO CREO.