Karel Declercq, Ann De Craemer, Belinda Eelbode en Francesco Vanderjeugd zien de heropening van de horeca alvast zitten!
Volledig scherm
PREMIUM
Karel Declercq, Ann De Craemer, Belinda Eelbode en Francesco Vanderjeugd zien de heropening van de horeca alvast zitten! © VDI, RV, MPM

Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgenoten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecazaken te bezoeken”

Roeselare / Izegem / Tielt / DadizeleZaterdag mogen we op terras, maar weet jij al waar je jouw eerste dagschotel zal bestellen? Zes bekende streekgenoten alvast wel. Zo pakt cabaretier Karel Declercq al meteen een aangepast glas mee, om zijn schade in te halen. Biersommelier Belinda Eelbode strijkt met haar dochter neer in het Roeselaarse centrum, terwijl de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd in elke deelgemeente een terrasje wil doen. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Mandelstreek kan je hier lezen.

  1. Jaloerse zestiger die gps-tracker op auto van ex-vriendin hing, riskeert vier maanden cel
    Ingelmunster/Meulebeke

    Jaloerse zestiger die g­ps-trac­ker op auto van ex-vrien­din hing, riskeert vier maanden cel

    Telefoontjes, rond de woning hangen, haar met de auto volgen, zelfs een gps-tracker op haar auto hangen,… Na het einde van een korte relatie bleef een 63-jarige man uit Ingelmunster zijn ex-vriendin lastig vallen. Daarom stond hij woensdag voor de rechtbank in Kortrijk terecht voor belaging. “Het is gedaan, ik wil haar uit mijn leven verbannen”, trok de man voor de rechter definitief een streep onder de gebeurtenissen.