Günther Couckhuyt brengt op 17 december comedy in Cultuurhuis De Leest, als afsluiter voor zijn twaalf werken voor het goede doel.
Volledig scherm
PREMIUM
Günther Couckhuyt brengt op 17 december comedy in Cultuurhuis De Leest, als afsluiter voor zijn twaalf werken voor het goede doel. © vdi

Günther nadert ontknoping van twaalf werken voor het goede doel: “Nog drie te gaan, met benefietshow als apotheose”

IzegemIn amper negen maand tijd is Günther Couckhuyt er in geslaagd om al negen van zijn twaalf werken voor het goede doel af te werken. Van vijf dagen bushcraften in de Schotse natuur tot honderd kilometer wandelen en tien kilometer zwemmen. De komende twee weken wil hij nog drie opdrachten ten voordele van Het Ventiel tot een goed eind brengen, met als orgelpunt een comedyshow in De Leest.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.