Giovanni werkte vijf jaar aan zijn Lego-sprookjeskasteel.
Volledig scherm
Giovanni werkte vijf jaar aan zijn Lego-sprookjeskasteel. © Joke Couvreur

Giovanni werkte vijf jaar aan Lego-sprookjeskasteel van minstens 100.000 blokjes. “Nu wil ik nog een 3D-replica van mijn gezicht maken”

Lego-fanaat Giovanni Seynhaeve uit Izegem heeft na vijf jaar blokjes stapelen zijn droomproject af: een prachtig sprookjeskasteel op een rots dat uit minstens honderdduizend Lego-steentjes opgebouwd is. Hij heeft vijf jaar gewerkt aan zijn droomproject. 

7 reacties

 • Elise Taccoen

  2 jaar geleden
  Schitterend ! Wat een werk en wat een geduld kruipen daar in ??? PROFICIAT !!!
 • Heidi Werbrouck

  2 jaar geleden
  Dat staat in het artikel Myriame, in verschillende compartimenten.
 • Myriame Terrière

  2 jaar geleden
  Hoe kan je dat verplaatsen naar beurzen of tentoonstellingen?
 • Veerle Van Moorsel

  2 jaar geleden
  Gewoon fantastisch!!
 • karel van zand

  2 jaar geleden
  Mooi gemaakt en veel geduld gehad.... knap!
 1. Sloop veevoederbedrijf kondigt transformatie site Hanekop aan
  Roeselare

  Sloop veevoeder­be­drijf kondigt transforma­tie site Hanekop aan

  Drie jaar nadat consortium Ganero Industrio - bestaande uit veevoederproducent Maselis en veevoederbedrijven Versele-Laga en Debaillie - de leegstaande gebouwen van Hanekop kochten, is de sloop van de leegstaande veevoederfabriek op de Trakelweg gestart. De site gaat niet helemaal tegen de vlakte, maar ondergaat een complete transformatie. De 160 stockagesilo’s, samen goed voor een opslagcapaciteit van 25.000 kubieke meter, worden bewaard en zullen door de partners gebruikt worden om grondstoffen op te slaan. Ook de bloemmolen blijft staan, maar het oude bakstenen deel op de hoek van de Veldstraat wordt vervangen door een nieuwbouw met laadstations voor vrachtwagens en ruimte voor extra silo’s. Ook de gebouwen aan de andere kant van de silo’s worden gesloopt en de installatie op de kade om schepen te laden en lossen wordt vervangen. Tot slot komt er over het kanaal een transportband naar de bedrijven. De nieuwe site moet tegen de eerste helft van 2023 operationeel zijn.
 2. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen