Geen wekelijkse marktdag in Izegem op Kerst en Nieuw.
Volledig scherm
Geen wekelijkse marktdag in Izegem op Kerst en Nieuw. © Foto Rutger Lievens

Geen wekelijkse markt op feestdagen in eindejaarsperiode

IzegemHet lijkt misschien een evidentie voor velen, maar wie toch hoopte op Kerstdag of Nieuwjaar een verse krop sla, een gebraden kip of ander lekkers van de wekelijkse markt te halen.

 1. Calvin Dekuyper (FC Mandel United): “Een derby wil je als club altijd winnen”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Calvin Dekuyper (FC Mandel United): “Een derby wil je als club altijd winnen”

  Het zwaard van Damocles hangt FC Mandel United boven het hoofd. De ploeg van coach Turi staat in eerste nationale na 29 speeldagen op een vrij geïsoleerde laatste plaats. Mathematisch kan het behoud nog, maar geen mens die zo een mirakel nog verwacht. Zaterdagavond zijn alle voetbalogen in de regio toch nog eens gericht op de Izegemse Skyline Arena, want buur Winkel Sport komt op visite.
 2. 
Bier met tabasco? Moet kunnen, vindt brouwer Jef (41): “Nieuwe brouwsels vernoemd naar vier ruiters van de Apocalyps”
  PREMIUM

  Bier met tabasco? Moet kunnen, vindt brouwer Jef (41): “Nieuwe brouwsels vernoemd naar vier ruiters van de Apocalyps”

  Wat hebben bier en tabasco met elkaar te maken? Vraag dat maar aan Jef Pirens (41), die al eens graag met een unieke combinatie op de proppen komt. De creatieveling liet zijn nieuwste brouwsel rijpen in vier vaten waar telkens iets anders in gezeten heeft. Het resultaat zijn vier bieren met een Bijbelse naam, want ze zijn vernoemd naar de ruiters van de Apocalyps. Welke andere opmerkelijke combinaties hij nog probeert ontdek je hieronder.
  Izegem
 3. Roeselarenaar Angelo Paravizzini wordt volgend seizoen hoofd van de technische staf bij FC Mandel United: “Een mooie en nieuwe uitdaging”
  PREMIUM
  Voetbal eerste nationale

  Roeselaren­aar Angelo Paravizzi­ni wordt volgend seizoen hoofd van de technische staf bij FC Mandel United: “Een mooie en nieuwe uitdaging”

  FC Mandel United zet op het einde van het seizoen de samenwerking met coach Mikael Turi stop en stelde Roeselarenaar Angelo Paravzzini aan als hoofd van de technische staf. Paravizzini tekende in de Skyline Arena een contract van drie jaar en zal dus de komende jaren de nieuwe sportieve lijnen van FC Mandel United moeten uittekenen.