Volledig scherm
© Van Honsebrouck

Geen olympische sport is Filou te moeilijk

 1. Restaurants ’t Vosken en Maison Noire amper uit de startblokken en straks weer verplicht dicht: “De regering zet ons in ons blootje”
  PREMIUM

  Restau­rants ’t Vosken en Maison Noire amper uit de startblok­ken en straks weer verplicht dicht: “De regering zet ons in ons blootje”

  Het zal je maar overkomen: ben je amper met je zaak gestart en daar komt de regering met de melding dat de deuren een maand dicht moeten. In restaurant ’t Vosken waren ze vrijdagavond bezig met hun allereerste shift toen het nieuws binnenliep en zijn ze met verstomming geslagen. Ook in Izegem, waar restaurant Maison Noire nog geen anderhalve week open is, reageren ze verbaasd.
 2. Voka West-Vlaanderen: “Ingrijpende coronamaatregelen hebben zware gevolgen”
  West-Vlaanderen

  Voka West-Vlaanderen: “Ingrijpen­de coronamaat­re­ge­len hebben zware gevolgen”

  “We begrijpen dat er nu moet ingegrepen worden en dat het bestrijden van de pandemie noodzakelijk is, maar de maatregelen komen hard aan bij onze ondernemingen. Het forse steunpakket dat aangekondigd wordt, zal noodzakelijk zijn om hard getroffen ondernemingen te redden, maar we dringen er ook op aan dat de bestaande coronamaatregelen ter ondersteuning van de bedrijven, zowel Vlaams als federaal, snel verlengd worden tot midden volgend jaar.” Dat zegt Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen in een reactie op de sluiting van de horeca.