Gabriella Wylin (101) en Oscar Van den Driessche (94) waren dinsdag 70 jaar getrouwd. Een verjaardag in mineur, want ze verblijven momenteel allebei op de corona-afdeling van het AZ Delta in Roeselare.
Volledig scherm
PREMIUM
Gabriella Wylin (101) en Oscar Van den Driessche (94) waren dinsdag 70 jaar getrouwd. Een verjaardag in mineur, want ze verblijven momenteel allebei op de corona-afdeling van het AZ Delta in Roeselare. © AZ Delta

Gabriella (101) en Oscar (94) vieren 70 jaar huwelijk op de corona-afdeling: “Geen bezoek, maar een bloemetje mocht wel”

Ze hadden gehoopt op een groot feest, met hun vier kinderen, tien kleinkinderen en vijftien kleinkinderen. Maar in plaats daarvan werd het taart op de corona-afdeling van het AZ Delta in Roeselare. Gabriella Wylin (101) en Oscar Van den Driessche (94) raakten allebei besmet en vierden hun 70-jarig huwelijksjubileum noodgedwongen in het ziekenhuis. “Ze vechten voor elkaar”, vertelt kleindochter Peggy Van den Driessche.

3 reacties

 • Joan Lute

  9 maanden geleden
  Mama en papa waren 55 jaar getrouwd en net zoals hun 75e en 80e verjaardag hebben wij helemaal niet één keer samen kunnen vieren omdat de regering dat verbiedt. Als het van de Lockdown partys en reiziger afhangt zullen wij nooit nog samen zijn.
 • Peter Van Endert

  9 maanden geleden
  Één proficiat van mij en mijn vrouw en nog veele jaren gelukkig
 • Villé Sylvia

  9 maanden geleden
  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag.Doe er samen nog vele jaartjes bij en geniet zoveel mogelijk van elkaar.Hopelijk mogen jullie snel heb ziekenhuis verlaten en tegen de zomer misschien een super feest organiseren met de ganse familie.Courage.
 1. Godsdienstleerkrachten openen 'incaperoom' in voormalige slaapkamers van kloosterzusters: 9 levensbeschouwingen, 500 kaarten, 70 puzzels
  Roeselare

  Godsdienst­leer­krach­ten openen 'incaperoom' in voormalige slaapka­mers van klooster­zus­ters: 9 levensbe­schou­win­gen, 500 kaarten, 70 puzzels

  Dertien godsdienstleerkrachten uit zes verschillende scholen hebben woensdag een ‘incaperoom’ geopend in De Bremstruik in de Arme Klarenstraat. Het gaat om een escaperoom voor middelbare scholieren, met zeventig puzzels over negen verschillende wereldgodsdiensten. “Alleen wie de puzzels kan oplossen, krijgt toegang tot ‘de Deur van Gedeelde Waarheid’.”