Sandra en Kurt van 't Brochetje uit Izegem wonnen de Horeca Award voor klantvriendelijkste frituur.
Volledig scherm
Sandra en Kurt van 't Brochetje uit Izegem wonnen de Horeca Award voor klantvriendelijkste frituur. © RV

Frituur ’t Brochetje, catering Witdouck en wellnesscentrum Lyf in de prijzen op Horeca Awards

De jaarlijkse Horeca Awards zijn uitgereikt en drie zaken uit onze regio vielen in de prijzen, Frituur ’t Brochetje uit Izegem won in de categorie Klantvriendelijkse Belgische afhaalzaken, B&B en Wellness LYF uit Lichtervelde haalde dan weer de eerste prijs in de categorieën Wellness en B&B. Catering Witdouck tot slot kaapte in twee categorieën brons weg.

0 reacties

 1. Gedemotiveerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen
  Jobat

  Gedemoti­veerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen

  Volgens de recentste cijfers van het Salariskompas van Jobat.be is werken voor de overheid geen slecht idee. Onze overheid staat immers op de vijfde plaats in de rankschikking van de best betalende sectoren én de sectoren waar de medewerkers het gelukkigst zijn in hun professionele leven. Ambtenaren kampen echter wel met heel wat hardnekkige vooroordelen. Kloppen die? Kara Roggeman van de FOD Beleid & Ondersteuning (BOSA) geeft haar mening over zes hardnekkige clichés die circuleren over werken bij de overheid.
 2. VTI Roeselare scoort bij wedstrijd Wood Skills

  VTI Roeselare scoort bij wedstrijd Wood Skills

  VTI Roeselare is in de prijzen gevallen bij Wood Skills. Dat is een nieuw en innovatief houtproject binnen de Provincie West-Vlaanderen. De leerlingen uit alle West-Vlaamse secundaire houtscholen werden uitgedaagd om een circulair meubel te ontwikkelen van schets en CAD-tekening tot het uiteindelijke eindproduct. Adder onder het gras was dat de productie aan de CNC en de montage niet langer dan anderhalf uur in beslag mocht. De prijsuitreiking vond woensdagavond plaats bij Decospan in Menen en ging gepaard met goed nieuws voor VTI Roeselare. De school langs de Leenstraat viel twee maal in de prijzen. Met hun project ‘Quick Sense’ wonnen leerlingen van het zevende specialisatiejaar hout planning- en constructietechnieken de categorie circulariteit & duurzaamheid en de publieksprijs. Ze ontwierpen en realiseerden zelf connectoren en standaard panelen waarmee iedereen zijn eigen meubels kan creëren.
  Roeselare