De ouders en kinderen konden vlak voor de start van het nieuwe schooljaar al eens kennismaken met de containerklasjes.
Volledig scherm
De ouders en kinderen konden vlak voor de start van het nieuwe schooljaar al eens kennismaken met de containerklasjes. © Joke Couvreur

Freinetschool opent containerklasjes

EMELGEMHet nieuwe schooljaar is nog niet begonnen en toch heeft freinetschool De Kleine Tovenaar al een fantastische start achter de rug. Zaterdagavond werden drie containerklasjes op de parking officieel geopend. Amper een jaar na de start was het schooltje al te klein. Ondertussen is het leerlingenaantal gegroeid van 125 naar 149.

 1. Barbier Mister Steve dolblij met perspectief, maar houdt vast aan actie op 1 februari: “Zonder knippen en scheren, maar mét kunst en verkoop van barbierartikelen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Barbier Mister Steve dolblij met perspec­tief, maar houdt vast aan actie op 1 februari: “Zonder knippen en scheren, maar mét kunst en verkoop van barbierar­ti­ke­len”

  Tot groot jolijt van Steve Desseyn, beter gekend als de Roeselaarse barbier Mister Steve, mogen de kappers vanaf zaterdag 13 februari weer aan de slag. Aan zijn plan om al op 1 februari de deuren te heropenen, houdt hij wel vast. “Zonder knippen en scheren, maar met een kunstexpo en de verkoop van barbierartikelen”, zegt hij.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"