Michelle Vanhonsebrouck, een Filou-mascotte en Bruno Lambert van het Bierkasteel mochten de cheque aan StuBru-presentatrice Eva De Roo overhandigen.
Volledig scherm
Michelle Vanhonsebrouck, een Filou-mascotte en Bruno Lambert van het Bierkasteel mochten de cheque aan StuBru-presentatrice Eva De Roo overhandigen. © Repro VDI

Filourun brengt 8.600 voor Warmste Week op

0 reacties

  1. Dubbel noodlot in Ingelmunster, Kurt (42) overlijdt nog geen 48 uur na zijn oom (74): “Hij zakte in elkaar toen hij Willy thuis dood aantrof”
    PREMIUM
    Ingelmunster

    Dubbel noodlot in Ingelmun­ster, Kurt (42) overlijdt nog geen 48 uur na zijn oom (74): “Hij zakte in elkaar toen hij Willy thuis dood aantrof”

    In nog geen week tijd afscheid moeten nemen van twee dierbaren. Je wenst het niemand toe, maar precies dat overkwam de familie Vanneste-Stragier uit Ingelmunster. Kurt Vanneste (42) trof zijn oom Willy Stragier (74) thuis dood aan en zakte niet lang daarna zelf in elkaar. “Ze kwamen dagelijks bij elkaar over de vloer, maar we hadden nooit gedacht dat we ze ook samen zouden moeten afgeven”, zucht zus Annelore. Zij doet het hele verhaal, ook hoe de dood van haar broer nieuw leven betekent voor andere mensen.