Tania Duyck aan het graf van haar vader Raphaël en broer Bart, waar al drie keer bloemen zijn verdwenen.
Volledig scherm
Tania Duyck aan het graf van haar vader Raphaël en broer Bart, waar al drie keer bloemen zijn verdwenen. © vdi

Familie slaakt noodkreet nadat bloemen meermaals van graf Raphaël gestolen zijn: “Plaats camera’s aan kerkhof”

IzegemEr zijn de voorbije weken al tot drie keer toe bloemen verdwenen van het graf van Raphaël Duyck op de centrale begraafplaats in Izegem. De familie tast in het duister over wie het zou kunnen gedaan hebben, maar is er ook emotioneel door geraakt. Dochter Tania vraagt de stad om te investeren in camerabewaking.

 1. Dubbel zoveel boetes door gsm-gebruik op de fiets in West-Vlaanderen
  West-Vlaanderen

  Dubbel zoveel boetes door gsm-ge­bruik op de fiets in West-Vlaanderen

  Het aantal inbreuken tegen gsm-gebruik op de fiets, is in West-Vlaanderen meer dan verdubbeld ten opzichte van vier jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers die Annick Lambrecht, Vlaams parlementslid voor Vooruit, opvroeg. Die stijging is sterker dan in de rest van Vlaanderen. Maar gsm-gebruik in het verkeer is verboden, ook op de fiets. Afleiding is dan ook een van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.