Op 26 september start een herdenkingswandeling voor Gerda Mylle aan cultuur- en dienstencentrum De Leest. Zoon Brecht D'Artois en toenmalig schepen en collega Dirk Van Walleghem blikken aan de hand van enkele anekdotes terug op haar leven en werk.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 26 september start een herdenkingswandeling voor Gerda Mylle aan cultuur- en dienstencentrum De Leest. Zoon Brecht D'Artois en toenmalig schepen en collega Dirk Van Walleghem blikken aan de hand van enkele anekdotes terug op haar leven en werk. © Petit/RV

Familie en vrienden herdenken oud-burgemeester Gerda Mylle met wandeling langs realisaties: “We zouden graag haar naam vereeuwigd zien in het straatbeeld”

IzegemVijftien maanden na haar onverwachte overlijden is de oud-burgemeester Gerda Mylle nog lang niet vergeten. Nu de coronamaatregelen het toelaten, willen haar familie en vrienden iedereen de kans geven op passende wijze afscheid te nemen. Dat gebeurt tijdens een herdenkingswandeling langs haar grootste realisaties. Haar zoon Brecht D’Artois en voormalig collega en goede vriend Dirk Van Walleghem blikken tijdens de wandeling terug op haar leven en werk.