Een zittingzaal van de rechtbank in Kortrijk
Volledig scherm
Een zittingzaal van de rechtbank in Kortrijk © Alexander Haezebrouck

Ex-vrouw bekende brouwer riskeert celstraf voor belaging

Izegem / Knokke-HeistDe ex-vrouw van Xavier Van Honsebrouck van brouwerij Vanhonsebrouck in Izegem riskeert acht maanden celstraf voor belaging. Ze zou haar ex-schoonfamilie hebben lastiggevallen. Volgens de familie Vanhonsebrouck met de bedoeling om geld af te troggelen, zij ontkent de feiten.

 1. Willy (73) en zoon Giovanni (46) uit LEGO Masters brengen samen dichtbundel uit: “Een mooie nalatenschap voor onze familie”
  PREMIUM
  Izegem

  Willy (73) en zoon Giovanni (46) uit LEGO Masters brengen samen dichtbun­del uit: “Een mooie nalaten­schap voor onze familie”

  Giovanni Seynhaeve en zijn vader Willy delen niet alleen dezelfde genen, maar hebben elkaar ook gevonden in een gemeenschappelijke hobby. Elk in zijn eigen stijl, maar beide geïnspireerd door het dagelijks leven, schrijven ze graag gedichten. Soms als therapie, maar vooral recreatief. Een selectie van hun werk van de voorbije jaren hebben ze nu gebundeld.
 2. Na vroeggeboorte van Achilles willen Ellen en Jurgen hun klanten bedanken voor steun en begrip: “Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag geven wij 500.000 euro weg”
  PREMIUM
  Roeselare

  Na vroegge­boor­te van Achilles willen Ellen en Jurgen hun klanten bedanken voor steun en begrip: “Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag geven wij 500.000 euro weg”

  17 december wordt een bijzondere dag voor Ellen Denoo en Jurgen Vanbiervliet, zaakvoerders van het Roeselaarse Kapsalon Chic. Die dag wordt hun oudste zoon Arthur 7, terwijl het dan ook exact één jaar geleden is dat de kleine Achilles op amper 24 weken werd geboren. Die dubbele verjaardag willen Ellen en Jurgen nu aangrijpen om hun klanten te bedanken voor alle steun en begrip via een bijzondere actie. “We verdelen 1.000 verjaardagskaarten die elk 500 euro waard zijn”, zegt het koppel.