Ex-voorzitter tennisclub Isis en jeugdvriend vrijgesproken voor mislukte drugdeals

Twee Izegemse jeugdvrienden zijn in Gent vrijgesproken voor enkele mislukte drugdeals. Herbert Herreman, de voormalige voorzitter van tennisclub Isis, betaalde maar liefst 200.000 euro voor twintig kilogram coke maar kreeg snelbouwstenen in de plaats. En dat is niet strafbaar, maar wel 'moreel zeer laakbaar'. "Het was een vriendendienst die verkeerd uitdraaide, meer niet. Een drugdealer ben ik allerminst", zegt Herreman.

 1. 
Bier met tabasco? Moet kunnen, vindt brouwer Jef (41): “Nieuwe brouwsels vernoemd naar vier ruiters van de Apocalyps”
  PREMIUM

  Bier met tabasco? Moet kunnen, vindt brouwer Jef (41): “Nieuwe brouwsels vernoemd naar vier ruiters van de Apocalyps”

  Wat hebben bier en tabasco met elkaar te maken? Vraag dat maar aan Jef Pirens (41), die al eens graag met een unieke combinatie op de proppen komt. De creatieveling liet zijn nieuwste brouwsel rijpen in vier vaten waar telkens iets anders in gezeten heeft. Het resultaat zijn vier bieren met een Bijbelse naam, want ze zijn vernoemd naar de ruiters van de Apocalyps. Welke andere opmerkelijke combinaties hij nog probeert ontdek je hieronder.
  Izegem
 2. Deliveroo komt naar 11 gemeenten in onze regio

  Deliveroo komt naar 11 gemeenten in onze regio

  Maaltijdbezorger Deliveroo breidt hun online food delivery platform drastisch uit. De dienst zal beschikbaar zijn in 175 nieuwe locaties: 11 nieuwe steden en 120 gemeenten in Vlaanderen en 10 steden en 34 gemeenten in Wallonië. Deliveroo zal er werken met zijn Marketplace+ service. Hierdoor kunnen restaurants met hun eigen bezorgkoeriers zich aansluiten bij het platform, bestellingen ontvangen via Deliveroo en bezorgen met behulp van hun eigen koeriers. Ook in onze regio snijdt Deliveroo verschillende nieuwe gemeenten aan. De inwoners van Izegem, Wingene, Staden, Moorslede, Ingelmunster, Meulebeke, Hooglede, Ledegem, Ardooie, Lichtervelde en Pittem kunnen straks hun maaltijd aan huis laten leveren via Deliveroo.
  Ardooie