Björn kampeert al drie weken aan het kanaal in Izegem, maar kreeg gisteren dan toch de sleutel voor een crisiswoning.
Volledig scherm
PREMIUM
Björn kampeert al drie weken aan het kanaal in Izegem, maar kreeg gisteren dan toch de sleutel voor een crisiswoning. © Maxime Petit

Ex-politicus Björn (41) kan tent aan kanaal verlaten, stad stelt crisiswoning ter beschikking: “Eindelijk weer een koelkast, dat is zo welkom in dit weer”

IzegemGoed nieuws voor Björn Verhaeghe, de ex-politicus die al geruime tijd in een tent aan het kanaal kampeert nadat hij failliet werd verklaard. De man klaagde in onze krant aan dat hij na drie weken nog steeds geen zicht had op een tijdelijke woonst. De crisiswoning die de stad gisteren beloofde, komt nu wel degelijk in orde.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.