Het brandje situeerde zich in een flat op de derde verdieping van een appartementsgebouw langs de Zonnebloemlaan in Izegem.
Volledig scherm
Het brandje situeerde zich in een flat op de derde verdieping van een appartementsgebouw langs de Zonnebloemlaan in Izegem. © Hans Verbeke

Even opschudding na brandje op derde verdieping van flatgebouw

IzegemDe brandweer moest vrijdagavond uitrukken naar een appartementsgebouw in de Zonnebloemlaan in Izegem. Daar was brand ontstaan aan een kachel. Niemand raakte gewond.

 1. VMS geeft vzw D.O.G.B.O.-DOGBO financiële duw in de rug

  VMS geeft vzw D.O.G.B.O.-DOG­BO financiële duw in de rug

  De Vrije Middelbare School (VMS) schonk een cheque ter waarde van 540 euro aan D.O.G.B.O.-DOGBO vzw. Dogbo is de stad in het West)Afrikaanse Benin waar Roeselare al enkele jaren een stedenband mee heeft en de vzw steunt sociale projecten in die stad. Henk Kindt, tot eind vorig jaar schepen voor Noord-Zuiddialoog, werd enkele malen door de VMS uitgenodigd om te spreken over de band tussen Roeselare en Dogbo waarop de leerlingen acties opzetten om geld in te zamelen en zo de vzw te steunen. Leerlinge Rhune Putman gaat tijdens de paasvakantie met een Roeselaarse delegatie mee naar Dogbo en zal daar het geld overhandigen.
  Roeselare
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.