Stadsmuseum Eperon d’Or.
Volledig scherm
Stadsmuseum Eperon d’Or. © RV

Eperon d’Or investeert in museumshop, workshops en uitbreiding vaste collectie

Het autonoom gemeentebedrijf AGIZ, dat instaat voor de uitbating en het beheer van museumsite Eperon d’Or, verhoogt het budget voor extra investeringen en nieuwe initiatieven. “Daarmee zetten we het museum verder op de kaart”, zegt schepen Kurt Himpe (N-VA).

0 reacties

 1. Opknapbeurt voor Lostraat, Heirentstraat, Landegemstraat en Vierschaarstraat
  Meulebeke

  Opknap­beurt voor Lostraat, Heirent­straat, Landegem­straat en Vier­schaarstraat

  Het Meulebeekse gemeentebestuur maakt de komende weken werk van enkele herstellingen aan landelijke wegen. Normaliter moesten de Lostraat en de Heirentstraat zelfs vorige week al geasfalteerd zijn. Maar omdat de voorbereidende werken nog niet afgerond waren, is de asfaltering uitgesteld. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden zal er nu geasfalteerd worden op maandag 12 en dinsdag 13 april. Op die dagen wordt ook de Landegemstraat afgefreesd en geasfalteerd. Op maandag 12 april starten er eveneens herstellingswerken in de Vierschaarstraat. De slechte gedeeltes van de weg worden afgefreesd en voorzien van nieuwe asfalt. Ter hoogte van huisnummer 1 worden er goten aangelegd.
 2. Handtekeningen zijn gezet, Franse investeerders willen zo snel mogelijk naar profreeksen promoveren met FC Mandel United
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Handteke­nin­gen zijn gezet, Franse investeer­ders willen zo snel mogelijk naar profreek­sen promoveren met FC Mandel United

  Wat al enkele maanden een publiek geheim was, is nu officieel bekendgemaakt: FC Mandel United krijgt een serieuze financiële injectie. Franse investeerders willen met de Izegemse eerstenationaler zo snel mogelijk de weg van het profvoetbal inslaan. Strive Football Group heeft immers een overeenkomst ondertekend en wordt zo hoofdaandeelhouder van de club.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug