Burgemeester Bert Maertens, architect Tim Wielfaert en bouwheer Christophe Verstraete leggen de eerste steen van het project.
Volledig scherm
Burgemeester Bert Maertens, architect Tim Wielfaert en bouwheer Christophe Verstraete leggen de eerste steen van het project. © VDI

Eerste steen woonproject Princess gelegd

EMELGEMBurgemeester Bert Maertens mocht gisteren samen met bouwheer Christophe Verstraete en architect Tim Wielfaert de eerste steen van woonproject Princess leggen.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Make-a-Wish bezorgt Manou (13) onvergetelijk feest: “Met Ferrari naar eigen Tomorrowland met familie en vrienden”

  Ma­ke-a-Wish bezorgt Manou (13) onvergete­lijk feest: “Met Ferrari naar eigen Tomorrow­land met familie en vrienden”

  De 13-jarige Manou uit Ardooie heeft dankzij Make-a-Wish Vlaanderen de dag van haar leven beleefd. Het meisje heeft een levensbedreigende ziekte en om haar droomwens in vervulling te doen gaan was ze de eregast op haar eigen festival in Tomorrowland-stijl, inclusief aankomst in een blitse Ferrari, een chocoladefontein en een feest waar dj’s haar lievelingsmuziek draaiden.
  Ardooie