De politie van de zone RIHO is een onderzoek gestart naar de inbraak op Becelaeres Hof en de poging tot inbraak in de Ten Bosstraat in Izegem.
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO is een onderzoek gestart naar de inbraak op Becelaeres Hof en de poging tot inbraak in de Ten Bosstraat in Izegem. © Hans Verbeke

Echtpaar krijgt inbrekers over de vloer, dochter nacht nadien ook

IzegemHet is wellicht toeval, maar verscheidene leden van een Izegemse familie hebben op twee verschillende nachten inbrekers over de vloer gekregen. Daarbij werden onder meer twee elektrische fietsen en enkele juwelen gestolen.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. ASSISEN. Sacha Brunessaux (23) schuldig aan doodslag op Agaverdi (18): “Het slachtoffer wilde enkel zijn rugzak afhandig maken”
  PREMIUM

  ASSISEN. Sacha Brunessaux (23) schuldig aan doodslag op Agaverdi (18): “Het slachtof­fer wilde enkel zijn rugzak afhandig maken”

  In het Brugse assisenhof is Sacha Brunessaux (23) schuldig bevonden aan doodslag op Agaverdi Mahmudov (18). De beschuldigde schoot de Menenaar dood, toen hij cannabis van hem wilde stelen. Volgens de jury had hij daarbij duidelijk de intentie om te doden. “Van zware gewelddaden tegenover zijn persoon was geen sprake”, oordeelden het hof en de jury. Voor doodslag riskeert Brunessaux 30 jaar opsluiting.
  Roeselare