Vestigingen van Proxy Delhaize in Izegem maar ook in Kortrijk waren slachtoffer van winkeldiefstallen door het koppeltje.
Volledig scherm
Vestigingen van Proxy Delhaize in Izegem maar ook in Kortrijk waren slachtoffer van winkeldiefstallen door het koppeltje. © Benny Proot

Drugsverslaving dreef koppel tot diefstallenreeks

Hun verslaving aan drugs dreef een koppeltje uit Izegem tot een reeks winkel-, fiets- en handtasdiefstallen. Gestolen fietsen of gsm’s ruilden ze voor drugs. “We zaten te ver in onze verslaving. Maar dat is voorbij”, aldus de 29-jarige vrouw.

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld