Het droneteam van het samenwerkingsakkoord WVL4 slaagde er in de depressieve vrouw op te sporen.
Volledig scherm
Het droneteam van het samenwerkingsakkoord WVL4 slaagde er in de depressieve vrouw op te sporen. © Henk Deleu

Droneteam spoort depressieve vrouw in bos in Kachtem op

IzegemDankzij de inzet van het droneteam van het WVL4-samenwerkingsproject kon maandag een depressieve vrouw in het bos aan het Rhodesgoed in Kachtem worden opgespoord.

 1. 2,5 maanden verkeershinder op E403 voor herstel snelwegbruggen
  Ardooie/Lichtervelde

  2,5 maanden verkeers­hin­der op E403 voor herstel snelweg­brug­gen

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant in 2021 werken op 38 locaties. Zes snelwegwerven situeren zich in West-Vlaanderen en één hiervan in de Mandelstreek. Op de E403 tussen Ardooie en Lichtervelde zullen de snelwegbruggen gerenoveerd worden, wat voor de nodige verkeershinder zal zorgen. De eerste fase van de werken wordt uitgevoerd in mei. Dan zal er gewerkt worden op de E403 richting Kortrijk. Het verkeer richting Kortrijk zal over één versmalde rijstrook moeten met doorsteek door de middenberm. Richting Brugge zullen twee versmalde rijstroken beschikbaar zijn. Vanaf juni tot half juli wordt er gewerkt op de snelweg richting Brugge. Tijdens die periode zal het verkeer richting Brugge geconfronteerd worden met één versmalde rijstrook met doorsteek door de middenberm. Wie richting Kortrijk moet, zal twee versmalde rijstroken kunnen gebruiken.
 1. Ardooie zoekt moni ’s voor zomervakantie
  Ardooie

  Ardooie zoekt moni ’s voor zomervakan­tie

  De gemeente Ardooie is op zoek naar monitors voor de zomervakantie. Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en creatieve ideeën? Ravot je graag met kinderen? Word je deze zomer 16 jaar of ben je een paar jaartjes ouder? Dan ben jij mogelijk de perfecte kandidaat om deze zomer een handje toe te steken bij IBO ‘t Filoetje of speelpleinwerking ’t Ravotterke en de kinderen van Ardooie en Koolskamp een topzomer te bezorgen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via kinderopvang@ardooie.be (‘t Filoetje), jeugddienst@ardooie.be (‘t Ravotterke) of op 051/74.40.40 voor een verkennend gesprek.
 2. Voormalig erfgoedschepen Rob Kindt schrijft boek over Duitse bezetter in Ingelmunster: “Verhalen van verzet, kwajongensstreken en solidariteit”
  Ingelmunster

  Voormalig erfgoed­sche­pen Rob Kindt schrijft boek over Duitse bezetter in Ingelmun­ster: “Verhalen van verzet, kwajongens­stre­ken en solidari­teit”

  Met ‘De zeis van den Duits’ heeft voormalig leraar en erfgoedschepen Rob Kindt een boek over de Duitse bezetting van Ingelmunster tijdens de Eerste Wereldoorlog geschreven. Het resultaat is geen droge opsomming van feiten en cijfers, wel een bundel verhalen over portretten van mensen die het toen aan den lijve ondervonden.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht