Djoels samen met haar model Kyan Verstaen (11).
Volledig scherm
Djoels samen met haar model Kyan Verstaen (11). © Sam Vanacker

Djoels vereeuwigt Kyan (11) op graffitimuur: “Ik heb veel leuke foto’s gekregen, maar de foto van Kyan sprong er eigenlijk meteen uit”

Izegem/EgemApetrots is hij. En terecht. Het gezicht van de elfjarige Kyan Verstaen uit Egem prijkt voortaan op een van de muren aan het Izegemse skatepark. Het portret is het resultaat van een fotowedstrijd die graffitikunstenares Djoels organiseerde. 

 1. Djoels brengt iconische foto van Stefaan Degand tot leven met metershoog graffitikunstwerk: “Dit werk heeft me uit de put gehaald”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen/Egem

  Djoels brengt iconische foto van Stefaan Degand tot leven met metershoog graffiti­kunst­werk: “Dit werk heeft me uit de put gehaald”

  Graffitikunstenares en tattoo-artieste Julie ‘Djoels’ Bouckhuyt heeft een bijzonder sterk staaltje graffitikunst afgeleverd. Op eigen initiatief maakte ze een adembenemend, enorm portret van acteur Stefaan Degand op een muur van bijna acht op zes meter. “Hoe lang ik er aan gewerkt heb? Twee dagen. Het was alsof ik in een trance was.”
 2. Tattoo-artist en voormalig Ink Master-winnares Djoels verhuist van Deinze naar Egem: “Ik miste het West-Vlaams”

  Tat­too-ar­tist en voormalig Ink Mas­ter-winnares Djoels verhuist van Deinze naar Egem: “Ik miste het West-Vlaams”

  Julie ‘Djoels’ Bouckhuyt (28), een van de bekendste tattoo-artists van Vlaanderen, werkt voortaan vanuit Egem. Djoels won in 2017 nog de Vlaams-Nederlandse versie van de wedstrijd Ink Master op zender SpikeTV. Net voor de coronacrisis besloot ze haar tattooshop in Deinze te ruilen voor een nieuwe studio met zicht op de kerk van Egem. Maandag ontving ze haar eerste klanten.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?