De cafés op de Grote Markt van Izegem palmden hun extra terrasruimte vrijdag al in.
Volledig scherm
De cafés op de Grote Markt van Izegem palmden hun extra terrasruimte vrijdag al in. © vdi

Deze Izegemse horecazaken krijgen extra terrasruimte van de stad

IzegemBij de heropening van de terrassen nu zaterdag 8 mei mogen Izegemse horecaondernemers hun terrassen zo maximaal mogelijk uitbreiden. Dertig horecazaken gaan op dat aanbod in.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Drugsverslaafde doodrijdster Hendrik (84) blinkt uit door afwezigheid op proces voor politierechtbank: “Onbegrijpelijk en totaal respectloos”
  Roeselare/Izegem

  Drugsver­slaaf­de doodrijd­ster Hendrik (84) blinkt uit door afwezig­heid op proces voor politie­recht­bank: “Onbegrij­pe­lijk en totaal respect­loos”

  “De onverschilligheid druipt er vanaf.” Weduwe Monique Mestdagh uit Izegem en haar advocaat Kurt Vanthuyne waren vrijdag verbouwereerd na het proces voor de politierechtbank in Kortrijk tegen een 32-jarige vrouw uit Roeselare. Zij reed op 24 september 2020 onder invloed van drugs Moniques fietsende echtgenoot Hendrik Uyttenhove (84) uit Izegem dood in Roeselare. Ze deed dat onder invloed van drugs in een auto zonder keuring of verzekering en zonder rijbewijs. Op haar proces daagde ze niet eens op.