De Lijn overweegt extra haltes, belbussen en shuttles in te zetten bij moeilijk bereikbare vaccinatiecentra.
Volledig scherm
De Lijn overweegt extra haltes, belbussen en shuttles in te zetten bij moeilijk bereikbare vaccinatiecentra. © Kristof Pieters

De Lijn onderzoekt extra haltes, belbussen of shuttles voor moeilijk bereikbare vaccinatiecentra

IzegemHeel wat van de 94 vaccinatiecentra in Vlaanderen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Waar dat niet het geval is, wil Vlaams volksvertegenwoordiger Bert Maertens (N-VA) dat De Lijn tijdelijke bushaltes aanlegt. De openbare vervoersmaatschappij onderzoekt die mogelijkheid en denkt ook na over extra belbussen of shuttles.

 1. Fotograaf Didier de Daniloff vraagt via open brief om perspectief: “Door veelvoud aan regeltjes kunnen wij nauwelijks onze job uitoefenen”
  Roeselare

  Fotograaf Didier de Daniloff vraagt via open brief om perspec­tief: “Door veelvoud aan regeltjes kunnen wij nauwelijks onze job uitoefenen”

  Nu na de kappers ook de niet-medische contactberoepen opnieuw aan de slag zijn, kruipt ook Roeselaars beroepsfotograaf Didier de Daniloff samen met 16 andere collega-fotografen in de pen om via een open brief versoepelingen te eisen. “Officieel zijn wij open, maar er zijn zodanig veel specifieke regeltjes waardoor onze job al sinds november on hold staat. Veel vragen we niet, we willen gewoon terug aan het werk”, aldus Didier.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen