De dames van brei- en haakclub De Andere In-Steek bij de rode loper gevuld met schoenen die ze gebreid hebben.
Volledig scherm
De dames van brei- en haakclub De Andere In-Steek bij de rode loper gevuld met schoenen die ze gebreid hebben. © vdi

Dames creëren rode loper gevuld met schoenen voor Italiaans wildbreifestival: “Sta eens figuurlijk in de schoenen van een ander”

IzegemDe dames van brei- en haakclub De Andere In-Steek hebben met een rode loper waar schoenen in verwerkt zijn een kunstwerk voor het goede doel gemaakt. Deze maand kan je het nog bewonderen in stadsmuseum Eperon d’Or. In juni brengen ze het naar het Italiaanse Trivento.

  1. Automobilist (24) onder strikte voorwaarden vrijgelaten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”
    Play
    Roeselare

    Automobi­list (24) onder strikte voorwaar­den vrijgela­ten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”

    De 24-jarige automobilist uit Roeselare die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Roeselare onder invloed een 23-jarige fietsster doodreed, is zaterdag door de onderzoeksrechter onder heel strikte voorwaarden vrijgelaten. “Hij is er echt kapot van. Zijn gedachten gaan enkel naar de familie en nabestaanden van het slachtoffer.” De jongeman bleek niet alleen onder invloed van alcohol, maar er waren ook sporen van cannabisgebruik.