Curieus organiseert een garageverkoop.
Volledig scherm
Curieus organiseert een garageverkoop. © Marc Broeckx

Curieus organiseert garageverkoop

IzegemCurieus Izegem organiseert op zondag 2 oktober van 9 tot 18 uur een garageverkoop op de Bosmolens.

 1. Na vroeggeboorte van Achilles willen Ellen en Jurgen hun klanten bedanken voor steun en begrip: “Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag geven wij 500.000 euro weg”
  PREMIUM
  Roeselare

  Na vroegge­boor­te van Achilles willen Ellen en Jurgen hun klanten bedanken voor steun en begrip: “Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag geven wij 500.000 euro weg”

  17 december wordt een bijzondere dag voor Ellen Denoo en Jurgen Vanbiervliet, zaakvoerders van het Roeselaarse Kapsalon Chic. Die dag wordt hun oudste zoon Arthur 7, terwijl het dan ook exact één jaar geleden is dat de kleine Achilles op amper 24 weken werd geboren. Die dubbele verjaardag willen Ellen en Jurgen nu aangrijpen om hun klanten te bedanken voor alle steun en begrip via een bijzondere actie. “We verdelen 1.000 verjaardagskaarten die elk 500 euro waard zijn”, zegt het koppel.
 1. Roeselaars Kamerkoor steunt armoedeproject De Kerit met kerstconcert
  Roeselare

  Roeselaars Kamerkoor steunt armoedepro­ject De Kerit met kerstcon­cert

  Het Roeselaars Kamerkoor onder leiding van Kevin Hendrickx palmtop maandag 26 december de SintMichielskerk. In samenwerking met de Coalitie van mensen van goede wil brengen ze er een kerstconcert ten voordele van het decanale armoedeproject De Kerit die volledig werkt dankzij giften en benefietevenementen. Om 16 uur brengt het koor er samen met sopraan Hilde Coppé, bariton Kris Belligh en een barokensemble muziek van Bacht, Buxtehude, Schütz, Telemaan en Praetorius. Dit alles onder de noemer ‘Das Neugeborne Kindelein’. Tickets voor het concert (inclusief receptie) kosten 22 euro in voorverkoop, 24 euro aan de deur en zijn te verkrijgen via info@roeselaarskamerkoor.be. Houders van een vrijetijdspas betalen trouwens de helft van de prijs.