IzyCoffee-stichter Bart Buyse met zijn team voor het station van Gent-Sint-Pieters.
Volledig scherm
IzyCoffee-stichter Bart Buyse met zijn team voor het station van Gent-Sint-Pieters. © RV

Crowdlendingcampagne van IzyCoffee loopt als een trein

IzegemDe crowdlendingcampagne van de Izegemse koffieketen IzyCoffee is goed uit de startblokken geschoten. In drie weken tijd is al 245.000 euro opgehaald.

 1. Broers El Kaddouri nemen bekende feestzaal Ter Maerel over: “Met ook aparte zalen voor moslimgemeenschap”
  PREMIUM
  Izegem

  Broers El Kaddouri nemen bekende feestzaal Ter Maerel over: “Met ook aparte zalen voor moslimge­meen­schap”

  De bekende feestzaal Ter Maerel heeft met de broers El Kaddouri drie nieuwe eigenaars. Iedereen kan er nog steeds terecht voor allerlei feesten, maar het trio wil ook een antwoord bieden op de grote vraag naar feestzalen voor de moslimgemeenschap, waar het traditie is om dames en heren in aparte zalen te plaatsen. Ondertussen rijpen er ook uitbreidingsplannen.
 2. Amper 19 en ook nog student, maar Niels runt wel zijn eigen fitness: “Ideale kans om theorie op school al meteen in de praktijk om te zetten”
  PREMIUM
  Izegem

  Amper 19 en ook nog student, maar Niels runt wel zijn eigen fitness: “Ideale kans om theorie op school al meteen in de praktijk om te zetten”

  De fitnesszaak en indoorspeeltuin op het Frunpark in Izegem krijgen een tweede leven dankzij Niels Deckmyn. De jongeman van amper 19 jaar was er jobstudent toen de vorige uitbaters het faillissement moesten aanvragen. Toen hij de kans kreeg de zaak een doorstart te geven, twijfelde hij geen moment en sindsdien is Power Gym Izegem een feit.