Een archiefbeeld van een klas in Prizma Campus College.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van een klas in Prizma Campus College. © VDI

Corona teistert ook Izegemse scholen: Prizma Campus College schakelt over op afstandsonderwijs, kleuterafdeling De Stadsparel dicht

IzegemHet stijgend aantal coronabesmettingen veroorzaakt ook in de Mandelstreek flink wat hinder in het onderwijs. Zo is middelbare school Prizma Campus College sinds maandag op afstandsonderwijs overgestapt. De kleuterafdeling van De Stadsparel is dan weer dicht.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.