De goedgevulde toonbank van chocolaterie Parfait.
Volledig scherm
De goedgevulde toonbank van chocolaterie Parfait. © Maxime Petit

Chocolaterie Parfait voor vierde keer in Gault&Millau opgenomen

IzegemChocolaterie Parfait is er voor het vierde jaar op rij in geslaagd een vermelding te krijgen in de chocolateriegids van Gault&Millau.

  1. Izegemse musea krijgen nieuwe conservator: Hilde Colpaert geeft na bijna 35 jaar fakkel door aan Gertjan Remmerie
    Izegem

    Izegemse musea krijgen nieuwe conserva­tor: Hilde Colpaert geeft na bijna 35 jaar fakkel door aan Gertjan Remmerie

    Na bijna 35 jaar trekt Hilde Colpaert binnenkort de deur van de Izegemse musea achter zich dicht voor een welverdiend pensioen. Colpaert wordt als conservator van de industriële erfgoedsite Eperon d’Or opgevolgd door Gertjan Remmerie. “Hilde heeft de Izegemse museumwerking op een fantastische manier op de kaart gezet”, zegt schepen van Musea Kurt Himpe (N-VA).