Cafébaas Tom Sintobin van De Koornmarkt verkoopt straks balletjes in tomatensaus en op Oosterse wijze in een afhaalformule.
Volledig scherm
Cafébaas Tom Sintobin van De Koornmarkt verkoopt straks balletjes in tomatensaus en op Oosterse wijze in een afhaalformule. © VDI

Café De Koornmarkt schakelt over op takeaway: “Gehaktballetjes in tomatensaus of op Oosterse wijze”

IzegemCafébaas Tom Sintobin wil niet wachten tot de horeca weer open mag en gaat vanaf februari gehaktballetjes in tomatensaus verkopen. Het afhaalgerecht zal een hele week online te bestellen zijn en op woensdag af te halen.

 1. Deliveroo komt dit jaar nog naar Roeselare: “Van zodra we voldoende koeriers en restaurants vinden”
  Roeselare

  Deliveroo komt dit jaar nog naar Roeselare: “Van zodra we voldoende koeriers en restau­rants vinden”

  Maaltijdbezorgdienst Deliveroo strijkt in de loop van 2021 in Roeselare neer. Dat bevestigt woordvoerder Rodolpe Van Nuffel. De timing zal onder meer afhangen van hoe snel zich voldoende koeriers en restaurants melden. Interessant is het in ieder geval zeker voor de lokale horeca. “In andere steden deden wij de verkoop van restaurants met tot 30 procent stijgen”, aldus de woordvoerder.
 2. Internationale kunst in beeldhouwatelier Het Kapsalon

  Internatio­na­le kunst in beeldhouwa­te­lier Het Kapsalon

  In beeldhouwatelier Het Kapsalon van Piet Duthoit in de Ardooisestraat 124 loopt vanaf zaterdag 27 april een tentoonstelling met werk van internationale kunstenaars. Op een terrein van vijftienduizend vierkante meter kun je werk zien van Argentijn Fernando Suarez, de Nederlander Bert Frijns, Veerle De Vos uit Avelgem en Piet Duthoit zelf. De werken variëren van keramiek, brons en polyester tot beeldhouwwerken en glazen. Bezoekers kunnen een uitgestippeld wandelpad langs de kunstwerken volgen. De tentoonstelling is te bezichtigen op 27 en 28 april, 1, 4, 5, 11 en 12 mei en dat van 14 tot 19 uur.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen