De voetweg in de Krekelmotestraat wordt honderden meter verplaatst.
Volledig scherm
De voetweg in de Krekelmotestraat wordt honderden meter verplaatst. © VDI

Buurtweg verhuist voor bouw nieuwe Aldi

IzegemDe stad gaat voetweg 96, een trage verbinding tussen de Krekelmotestraat en wijk Becelaeres Hof, tientallen meter verplaatsen. De buurtweg slingert nu dwars over de site van Aldi, maar omdat de supermarktketen er een grotere vestiging plant, schuift ze op.

 1. Oud-bestuurslid bij FC Izegem, FC Gullegem en SK Wevelgem City Herwig Mulier onverwacht overleden
  VOETBAL

  Oud-bestuurs­lid bij FC Izegem, FC Gullegem en SK Wevelgem City Herwig Mulier onverwacht overleden

  Na een wandeling in Sint-Idesbald is kinesist Herwig Mulier (78) uit Rumbeke overleden. Hulp van een ambulance en het MUG team van het AZ West Veurne konden helaas niet meer baten. Herwig Mulier was in West-Vlaamse voetbalmiddens een gekend figuur. Eerst was hij jarenlang speler, nadien bestuurslid van het verdwenen FC Izegem. Nadien engageerde Mulier zich in het bestuur van fusieploeg SK Wevelgem City en stapte later mee in het nieuwe verhaal van FC Gullegem.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica