Aannemersbedrijf Maeyaert wil verhuizen naar die site MTI in Izegem. De vergunningsaanvraag stuit echter op protest van buren. Zij vrezen verkeers-, geluids- en stofhinder.
Volledig scherm
Aannemersbedrijf Maeyaert wil verhuizen naar die site MTI in Izegem. De vergunningsaanvraag stuit echter op protest van buren. Zij vrezen verkeers-, geluids- en stofhinder. © vdi

Buren vrezen verkeers- en geluidshinder bij verhuis aannemersbedrijf naar Izegem

Izegem/OekeneDe vergunningsaanvraag van aannemersbedrijf Maeyaert uit Oekene voor een verhuis naar een terrein in de Mandelstraat in Izegem zorgt bij veel ongerustheid bij de buren. Zij vrezen niet alleen geluids- en stofhinder, maar ook een toename van zwaar verkeer. Ook Prizma-basisschool Heilig-Hart uitte al zijn bezorgdheid. De zaakvoerder sust en belooft de nodige maatregelen te nemen om hinder te vermijden.

  1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
    TV

    RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

    Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.