Met deze foto op sociale media liet Patricia Poix van brasserie De Drie Gezellen weten dat ze de eigenaar zocht van een kunstgebit, handschoenen en een hoed. De eerste twee voorwerpen zijn ondertussen terug terecht bij de rechtmatige eigenaars.
Volledig scherm
Met deze foto op sociale media liet Patricia Poix van brasserie De Drie Gezellen weten dat ze de eigenaar zocht van een kunstgebit, handschoenen en een hoed. De eerste twee voorwerpen zijn ondertussen terug terecht bij de rechtmatige eigenaars. © rv

Brasserie De Drie Gezellen vindt na half jaar eigenares van verloren kunstgebit terug: “Ze had de hoop al opgegeven, maar toen zag ze onze oproep”

IzegemEen opmerkelijk verloren voorwerp is terecht: het kunstgebit dat eind deze zomer in brasserie De Drie Gezellen gevonden werd, is weer bij de eigenares.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.