Joris Hermy en Steven Jans organiseren komend weekend Ibizegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Joris Hermy en Steven Jans organiseren komend weekend Ibizegem. © vdi


Joris en Steven brengen met Ibizegem zomerse vibes naar de Pekkerstad: “DJ’s, hippiemarktje en lokale producenten”

IzegemDat Ibiza meer is dan het Spaanse feesteiland vol megadiscotheken, maar ook een creatief broeinest waar de hippiecultuur hoogtij viert. Dat willen Joris Hermy en Steven Jans half augustus met hun evenement Ibizegem aantonen. Aan de achterkant van het Life Danscenter pakken ze drie dagen lang uit met een bar, marktje en uiteraard ook wat zomerse beats die het Ibizagevoel oproepen.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Algemeen directeur IVIO zelf aanwezig op rechtbank na inbraak: “Jammer dat we gemeenschapsgeld hiervoor moeten gebruiken”
  Izegem

  Algemeen directeur IVIO zelf aanwezig op rechtbank na inbraak: “Jammer dat we gemeen­schaps­geld hiervoor moeten gebruiken”

  Een inbreker die in 2020 aan de haal ging met klein elektro op het recyclagepark van Izegem, riskeert 1 jaar cel. In totaal pleegde hij 11 diefstallen in vier jaar tijd. Zelf kwam hij niet opdagen voor zijn proces. Algemeen directeur bij afvalintercommunale IVIO Cindy Coucke kwam zich wel burgerlijke partij stellen namens IVIO: “Ik ben principieel aanwezig, dat soort inbraken is schering en inslag en kost heel wat gemeenschapsgeld”, zei ze tegen de rechter.