De band Pacmadam met frontvrouw Isolde Clarys, bassist Yves Debaes, drummer Renaat Bourgeois, toetsenist Bjorn Vande Vyvere en gitarist Wouter Landuyt komt naar de Bosmolens Ommegangsfeesten.
Volledig scherm
De band Pacmadam met frontvrouw Isolde Clarys, bassist Yves Debaes, drummer Renaat Bourgeois, toetsenist Bjorn Vande Vyvere en gitarist Wouter Landuyt komt naar de Bosmolens Ommegangsfeesten. © Pacmadam

Bosmolens Ommegang krijgt light-versie met zomerbar

IzegemEen gewone editie van de Ommegangsfeesten op de Bosmolens kan door de gekende redenen nog niet, maar in het weekend van 24 en 25 juli is er wel een light-versie met een zomerbar.

  1. Algemeen directeur IVIO zelf aanwezig op rechtbank na inbraak: “Jammer dat we gemeenschapsgeld hiervoor moeten gebruiken”
    Izegem

    Algemeen directeur IVIO zelf aanwezig op rechtbank na inbraak: “Jammer dat we gemeen­schaps­geld hiervoor moeten gebruiken”

    Een inbreker die in 2020 aan de haal ging met klein elektro op het recyclagepark van Izegem, riskeert 1 jaar cel. In totaal pleegde hij 11 diefstallen in vier jaar tijd. Zelf kwam hij niet opdagen voor zijn proces. Algemeen directeur bij afvalintercommunale IVIO Cindy Coucke kwam zich wel burgerlijke partij stellen namens IVIO: “Ik ben principieel aanwezig, dat soort inbraken is schering en inslag en kost heel wat gemeenschapsgeld”, zei ze tegen de rechter.