Het lokaal van de boogschutters op de site Krekel-Zuid.
Volledig scherm
Het lokaal van de boogschutters op de site Krekel-Zuid. © Google Street View

Boogschutterslokaal krijgt in 2022 opknapbeurt

IzegemEr rijpen al langer plannen om het boogschutterslokaal op Krekel-Zuid in Izegem in een nieuw jasje te stoppen. Het lokaal van de Sint-Sebastiaansgilde heeft onder andere last van insijpelend water. Oppositiepartij STiP hekelt dat de beloofde opknapwerken op de lange baan zijn geschoven.

 1. Buren vrezen verkeers- en geluidshinder bij verhuis aannemersbedrijf naar Izegem
  Izegem/Oekene

  Buren vrezen verkeers- en geluidshin­der bij verhuis aannemers­be­drijf naar Izegem

  De vergunningsaanvraag van aannemersbedrijf Maeyaert uit Oekene voor een verhuis naar een terrein in de Mandelstraat in Izegem zorgt bij veel ongerustheid bij de buren. Zij vrezen niet alleen geluids- en stofhinder, maar ook een toename van zwaar verkeer. Ook Prizma-basisschool Heilig-Hart uitte al zijn bezorgdheid. De zaakvoerder sust en belooft de nodige maatregelen te nemen om hinder te vermijden.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.