Casini (22) , kleinzoon van Ignace, en zijn vriendin Amber (21) zullen een filiaal van Spillebeen openen in de bekende bakkerij Ignace in de Izegemse Baron de Pélichystraat. 
Volledig scherm
Casini (22) , kleinzoon van Ignace, en zijn vriendin Amber (21) zullen een filiaal van Spillebeen openen in de bekende bakkerij Ignace in de Izegemse Baron de Pélichystraat.  © Repro Joke Couvreur

"Blij dat familiezaak blijft bestaan"

IZEGEMEen jaar geleden leek het doek over bakkerij Ignace definitief gevallen. Ignace Declercq (59) werd geconfronteerd met darmkanker en trok zich terug op Tenerife. Maar de zaak wordt nu toch verdergezet. In maart volgend jaar komt er een tweede filiaal van bakkerij Spillebeen uit Beitem. Kleinzoon Casini en zijn vriendin Amber zullen achter de toonbank staan.

 1. H. Hartparochie organiseert pannenkoekenverkoop
  Roeselare

  H. Hartparo­chie organi­seert pannenkoe­ken­ver­koop

  Corona steekt de traditionele pannenkoekenavond op vastenavond van de H. Hartparochie stokken in de wielen. Een gezellig samenzijn in zaal Don Bosco zit er dit jaar niet in, maar er wordt een pannenkoekenverkoop georganiseerd als alternatief. De opbrengst ervan wordt verdeeld onder de missiewerking en de Kerit die zich inzet voor mensen in armoede. Pannenkoeken bestellen kan tot en met 7 februari via par.hhart@skynet.be. Een pakketje van een kilo, zijnde 12 stuks, kost 8 euro. Er moet op voorhand betaald worden op rekeningnummer BE45 0343 0895 7489. De pannenkoeken kunnen op dinsdag 16 februari tussen 14 en 17.30 uur worden afgehaald in de H.-Hartkerk.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"